dinsdag 24 november 2009

Verhuisd!

Op 9 november reed er een klein vrachtwagentje door Oegstgeest, die in 1 x al mijn spullen van A naar B vervoerde. Niet het begin, maar het einde van maanden zoeken, bieden, inpakken, indelen, plannen, schilderen, verbouwen en aansturen. De verbouwing liep volgens plan door professionele inzet van aannemer Benno. Ook Kan (kan alles) verhuizers verdienen hierbij een welverdiende link naar hun website. Zij hielden zich aan de afspraken, werkten snel en vakkundig én met een opgewekt humeur!

De weken erna reden nog tig vrachtwagens naar mijn nieuwe adres met wisselende lading. De tuin ligt nog vol met verpakkingsmateriaal, maar het is eindelijk zover dat ik kan zeggen dat het bijna klaar is. Vrienden en familie hielpen met schilderen, behangen, sleutelen en mentale support. Wel zo fijn als de stress hoog is en je het even niet meer ziet zitten. Super bedankt allemaal! Wat dat betreft hebben ook mijn twitfriends op Twitter mij er dagelijks doorheen getrokken met opbeurende tweets:) Samen met mijn kinderen en binnenkort ook kat Ben, kan ik gaan genieten van mijn nieuwe huis!

Met Plien verhuisde ook mijn bedrijf Pliens naar de nieuwe lokatie. En als ceo, groot-aandeelhouder, manager en tekstschrijver bij Pliens.nl kan ik zeggen dat we er weer helemaal klaar voor zijn! Bureau is ingericht, maar nog belangrijker er is weer ruimte in mijn hoofd voor nieuwe plannen, ideeën en teksten. Het nieuwe huis betekent wat dat betreft ook een frisse start voor Pliens bureau voor webteksten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten