donderdag 18 november 2010

Nieuwe uitdaging

Ik begin dit stukje voor de verandering maar eens met een filosofische uitspraak:

Succes is niet de sleutel naar geluk. Geluk is de sleutel naar succes. Als je doet wat je wilt, zul je succesvol zijn.
Albert Schweitzer

Na 2 jaar met veel plezier en inzet te hebben gewerkt voor mijn eigen bedrijf Pliens, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb de afgelopen periode veel geleerd van zelfstandig ondernemen; interessante projecten en leuke klanten. Ook heb ik zelf veel kennis opgedaan binnen mijn vakgebied en me verder ontwikkeld op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing.

Per 1 december 2010 ga ik beginnen als SEA (Search Engine Advertising) campagne manager bij Maxlead. Een uitdagende functie, waarin ik verder kan groeien op het gebied van zoekmachine marketing. Maxlead is één van de grootste zoekmachinemarketing bureaus met veel kennis in huis en hierdoor een geweldige kans om samen te werken met een zeer ervaren online marketing professionals.

Ik zal me de komende tijd volledig richten op mijn nieuwe baan bij Maxlead en neem voor mijn eigen bedrijf geen nieuwe projecten meer aan. Ik wil graag iedereen bedanken die me gemotiveerd heeft en in me geloofd heeft de afgelopen periode.

2 opmerkingen: